📅

Hvor kan jeg finde ugens menu?

Vil du vide, hvad der er på menuen i dag, i morgen eller resten af ugen? Med Officeguru Frokost App eller Webapp kan du finde ugens frokostmenu, uanset hvor du befinder dig.

Se menu på Officeguru Webapp 🖥️

• Gå til din Frokostordning under Godkendte opgaver
  • Under Frokostbestilling kan du finde Ugens menu.

Se menu på Officeguru Frokost App 📱

• Log ind på Officeguru Frokost App på din smartphone eller i din webbrowser.
  • Naviger til din frokostordning, hvor du vil se en ugentlig kalendervisning.
  • Øverst kan du finde Ugens menu.

Med let adgang til ugens menu, kan du bedre vælge og ændre dine frokostvalg efter særlige diæt præferencer eller allergier.

🔔 Bemærk eventuelle tidsfrister for ændringer i frokostvalg fastsat af din leverandør. Læs mere om ændring af frokostbestilling her.

Spørgsmål❓

Hvis du har nogle spørgsmål eller behov for yderligere support, er du mere end velkommen til at tage kontakt. Den hurtigste måde at få fat på os, er gennem platformens chatfunktion.