📨

Hvordan anmoder jeg om et tilbud på en service fra en partner?

Gør dit job legende let med services fra Officegurus markedsplads. Lad dig inspirere af de 60+ services vi tilbyder og indhent et tilbud nemt og hurtigt:

1. Gå til Officegurus Markedsplads.
image

1. Søg på den service, du ønsker et tilbud på, og indtast dit postnummer.
image

1. Klik på Indhent tilbud, hvorefter du vil blive sendt videre i forespørgsels processen. Husk, at beskrive jeres behov bedst muligt - Jo mere detaljeret, desto bedre et tilbud vil du modtage.
image

To gode råd 🌟

📈 Maksimer dine muligheder, ved at indhente tilbud fra op til 3 leverandører helt uden bindinger.

🤔 Find de bedste kandidater ved at læse mere om leverandørerne under Se leverandørens profil og dyk ned i tidligere kunders erfaringer, ratings og anmeldelser.

Du vil modtage dine skræddersyede tilbud direkte i din e-mail indbakke. Herefter kan du frit vælge at godkende det tilbud, der passer bedst til dig og dine behov.

Lær mere om, hvornår du modtager dine tilbud her.

Spørgsmål❓

Hvis du har nogle spørgsmål eller behov for yderligere support, er du mere end velkommen til at tage kontakt. Den hurtigste måde at få fat på os, er gennem platformens chatfunktion.