Hvordan bruger jeg Officeguru Chat App?

Hvordan bruger jeg Officeguru Chat App?

Kommuniker med dine leverandører og bevar det fulde overblik med Officeguru Chat App. Appens funktioner gør det nemt for dig at håndtere daglige ændringer i din serviceaftale, hvorend du befinder dig.

Download Officeguru Chat App 📲

Trods at det er muligt at kommunikere med dine leverandører via en webbrowser, så binder dette dig til en computer. Vores app sikrer, at du altid kan holde forbindelsen uanset om du er på farten, i møder eller uden for kontoret - så er Officeguru lige ved hånden.

image
image

Kom igang

Log in på appen med den samme e-mail og adgangskode, som du bruger på din Officeguru profil.

Bemærk, at du først skal have en profil før at du kan logge ind. Hvis du ikke har en endnu, så kan du oprette en konto her.

Beskeder

Appen giver dig et fuldt overblik over de leverandører, du samarbejder og kommunikerer med på Officeguru-platformen.

📌 Tråden Din officeguru er altid placeret øverst i beskeder og er din direkte kontakt til Officeguru teamet, hvor du kan spørge om generelle spørgsmål vedrørende platformen.

👤 I venstre øverste hjørne kan du klikke på person-ikonet for at tilgå dine profiloplysninger, ændre i sprogindstillinger samt logge ud.

image

image

Kommunikation og håndtering

I en given tråd, kan du se alt kommunikation med din leverandør angående den specifikke opgave.

Øverst ser du, hvem leverandøren er samt hvilken opgave det omhandler.

Udover at skrive beskeder, så kan du klikke på ➕ symbolet for at tilføje og sende billeder direkte chatten.

Du kan også se konkrete informationer ved at gå til Vis opgave. Herfra vil du blive navigeret til en browservisning af den pågældende opgave.

Spørgsmål❓

Hvis du har nogle spørgsmål eller behov for yderligere support, er du mere end velkommen til at tage kontakt. Den hurtigste måde at få fat på os, er gennem platformens chatfunktion.

☎️
+45 43 99 15 29