Hvordan finder jeg mine kontooplysninger?

Gør det nemt for dig selv ved at have alle dine oplysninger opdateret på din Officeguru brugerprofil.

Sådan finder du dine kontooplysninger:

1. Gå til din Officeguru profil
image

1. På din profil side er der flere forskellige sektioner, som du frit kan justerer:
    • Generel information: Hold styr på dine basisoplysninger som navn, e-mailadresse og telefonnummer. Og husk at tilmelde dig Officeguru’s nyhedsbrev for at være sikker på, du modtager de seneste opdateringer.
    • Sprog: Vælg dit foretrukne sprog alt efter, om det er dansk eller engelsk.
    • E-mail notifikationer: Bestem hvilke e-mail notifikationer, du ønsker at modtage og som er relevante for dig - fra beskeder, til tilbudsopdateringer og månedlige anmeldelser.
    • Skift kode: Skift din adgangskode med jævne mellemrum for optimal sikkerhed.

Vigtigst af alt, husk altid at trykke Gem ændringer efter enhver opdatering, så gemmes de på din profil.

Spørgsmål❓

Hvis du har nogle spørgsmål eller behov for yderligere support, er du mere end velkommen til at tage kontakt. Den hurtigste måde at få fat på os, er gennem platformens chatfunktion.