👋

Hvordan fjerner jeg en bruger fra mit team?

Kontoejeren har fuld kontrol over, hvem der har adgang til jeres team og kan dermed fjerne medlemmer. Du fjerner et teammedlem ved at:

  1. Gå til Team indstillinger
image
  1. Klik på det teammedlem, som du ønsker at fjerne. I sektionen Generel information kan du vælge Slet bruger - personens adgang vil dermed blive fjernet. Bemærk, at når et medlem slettes, så fjernes deres adgang til Officegurus platform også.
image

Hvad gør jeg, hvis jeg har slettet en bruger ved en fejl?

Kom du til at slette en bruger ved en fejl? Ingen grund til panik, de kan nemt blive tilføjet igen. Bare kontakt os så hjælper vi!

Spørgsmål❓

Hvis du har nogle spørgsmål eller behov for yderligere support, er du mere end velkommen til at tage kontakt. Den hurtigste måde at få fat på os, er gennem platformens chatfunktion

☎️
+45 43 99 15 29