🤝

Hvordan inviterer jeg kollegaer til Officeguru Frokost App?

Ved bekræftelse af din frokostaftale vil medarbejdermodulet automatisk være deaktiveret. Få aktiveret modulet og inviter dine kollegaer til jeres frokostordning, så i kan tage brug af den.

I denne video vil du lære at:

• Invitere medarbejdere til dit frokostmodul
  • Opsætte medarbejdernes standard tidsplaner
  • Foretage manuelle ændringer i dine medarbejderes ordrer for en specifik dag
  • Tilføje eller fjerne medarbejder til dit frokostmodul

Følg disse trin for at invitere kollegaer til jeres frokostmodul:

1. Gå til din Frokostordning under Godkendte opgaver
image

1. Nederst på siden Frokostbestilling finder du Medarbejdermodul, hvor du skal klikke på Start opsætning.
image

Trin 1: Tilføj eller inviter dine medarbejdere:

• Hvis du bruger platformen for første gang og endnu ikke har inviteret dine medarbejdere: Indtast navn og email på dine medarbejdere, så modtager de en invitation i deres indbakke med et link til oprettelsen af deres brugerprofil på Officeguru.
  • Har du allerede benyttet platformen før og inviteret dine medarbejdere: Klik på Tilføj eksisterende medarbejdere og vælg dem, der ønsker frokostordningen.
  • ⭐ Tip: Når du tilføjer medarbejdere i Start opsætning, kan du kontrollere, hvem du tilføjer i bunden af siden samt fjerne brugerere, der tilføjes ved en fejl. Det gør du ved at klikke på Fjern ud fra pågældende person.

• Husk at trykke Gem og fortsæt, når du har tilføjet alle jeres medarbejdere.
image

Trin 2: I Vælg medarbejdernes faste frokostbestillinger kan administratoren eller medarbejderne selv opsætte standardindstillinger for hver dag i ugen:

• Administratoren opsætter standard bestillinger: Dette vil være den foruddefinerede ordre, som leverandøren modtager, medmindre medarbejderne aktivt foretager ændringer. Denne fremgangsmåde er mest effektiv, hvis administratoren har kendskab til hver enkelt medarbejders frokost præferencer og typiske tilstedeværelse på kontoret.
  • Medarbejderne opsætter selv deres standard bestilling: Brug linket fra invitationen tilsendt på e-mail. Se hvordan du gør her. Vi anbefaler at administratoren fastsætter en frist for medarbejdernes tilmelding til frokostordningen.
  • Når tilmeldingen er færdiggjort eller tilmeldingsfristen er udløbet, skal du huske at aktivere modulet på Aktivér nu.
  • 🔔 OBS: Vær opmærksom på, at så snart du aktiverer modulet, vil leverandøren begynde at modtage ordrer i overensstemmelse med den oprettede liste. Dette betyder, at hvis listen viser, at alle medarbejdere er tilmeldt frokost hver dag, vil dette være de ordrer, leverandøren modtager. Det er derfor vigtigt at sikre, at tilmeldingslisten nøjagtigt afspejler medarbejdernes frokost behov, inden modulet aktiveres.

image

Med oprettelsen af medarbejderne på jeres frokostordning har de mulighed for selv at ændre deres frokostvalg via Officeguru Frokost App. Kom i gang med Officeguru Frokost App.

Vær opmærksom på, at den ugentlige frokostbestilling bliver ændret ved aktivering af medarbejdermodulet i henhold til de nye frokostvalg.

Hvordan ændrer jeg i, hvem der er tilføjet til frokostordningen?

Administratoren af profilen kan nemt ændrer i medarbejderstaben - alt du skal gøre, er at, rulle ned i bunden af siden Frokostbestillinger under din Frokostordning, hvor du finder Tilføj eller fjern medarbejder.

image

Følg den samme process som under opsætning for at foretage dine ændringer. Husk at klikke på Bekræft og gem.

Spørgsmål❓

Hvis du har nogle spørgsmål eller behov for yderligere support, er du mere end velkommen til at tage kontakt. Den hurtigste måde at få fat på os, er gennem platformens chatfunktion.