🥙

Hvordan modtager jeg information om kundernes frokostvalg?

Med en forståelse af dine kunders frokost præferencer kan du levere den bedste service og effektivt planlægge din drift. Vores guide hjælper dig med nemt at finde og bruge oplysninger om dine kunders frokostvalg på Officeguru.

På din Officeguru profil finder du dit Frokost overblik, hvor du kan se ugekalendere for hver af dine frokost kunder.

• Brug pilene øverst til at skifte mellem de forskellige uger.
  • Filtrer visningen af frokost overblikket i henhold til dine Kunder.
  • Udnyt funktionen Meld lukkedage for at planlægge omkring ferier og andre lukkedage. Lær hvordan du indstiller lukkedage her.
image

I de individuelle ugekalendere ser du de specifikke måltidsvalg og antal personer, der ønsker hver mulighed.

• Det samlede antal frokostvalg fremgår nederst i kalenderen i kolonnen I alt.
  • Klik på Gå til kontrakt for at få mere detaljeret information om hver enkelt frokost kontrakt.
  • (Gen)upload menu for dine frokost kunder, så de ved, hvad de kan forvente til frokost.

Læs hvordan du uploader en menu her.

image

Automatiseret e-mail med frokostbestillinger

Ud over at kunne se dine kunders frokostvalg på platformen, så vil du som leverandør modtage en automatiseret e-mail med detaljeret information om dine kunders frokostbestillinger. Denne e-mail udsendes automatisk, baseret på de specifikke deadlines, du har sat for frokostvalg i henhold til hver enkelt frokostkontrakt.

Eksempel: Hvis du har sat en deadline for frokostvalg til 2 dage før inden kl. 12:00, så vil du modtage en e-mail om mandage kl. 12:00 med en oversigt over alle ordrer for den kommende onsdag.

Tips

🔄 Hold dig opdateret med eventuelle ændringer fra kunderne og tilpas din service efter behov.

📆 Upload menu for fremtidige uger i god tid, så dine kunder kan vælge deres måltider, og du får et bedre overblik over kommende bestillinger.

Spørgsmål❓

Hvis du har nogle spørgsmål eller behov for yderligere support, er du mere end velkommen til at tage kontakt. Den hurtigste måde at få fat på os, er gennem platformens chatfunktion.