👀

Hvordan ændrer jeg antallet af personer til frokost?

Hos Officeguru har vi erfaring med, at antallet af spisende til frokost kan variere alt efter, om man arbejder hjemmefra, er gået hen og er blevet syg, eller hvis man blot ønsker at prøve en ny frokostmulighed.

I videoen guider vi dig til, hvordan du kommer godt igang med Officeguru frokostmodul. Processen er også beskrevet trin-for-trin, så du nemt kan finde hjælp alt efter, hvor langt du er i opsætningen.

Kom igang med frokostmodulet

I denne video vil du lære at:

• Se og acceptere en frokostkontrakt
  • Se de ugentlige ordrer
  • Ændre en ordre for en specifik dag
  • Ændre standard ordren
  • Tilføje gæster til en specifik dag

Guide trin-for-trin

Som ejer af virksomhedsprofilen kan du ændre i frokostbestillingen, så snart du har godkendt og bekræftet frokostordningen:

1. Du finder din Frokostordning under Godkendte opgaver
image

1. Under Frokostbestilling får du en ugentligt kalendervisning over, hvilke måltider og diæter, du er blevet enige med din leverandør om at tilbyde jeres medarbejdere samt antallet, der ønsker pågældende frokostvalg.
image

1. For at ændre i kalenderen skal du klikke på redigerings-ikonet for en specifik ugedag.
image

• Hvordan ændrer jeg antallet af personer for specifikke dage?
  • Vælg Denne (ugedag) for at ændre antallet af spisende udfor hver frokostmulighed på den pågældende dag.

image

• Hvordan ændrer jeg det faste antal af personer til frokost?
  • Under redigerings-ikonet skal du vælge Alle (ugedag) for at redigere standard bestillingen for alle fremtidige givne dage.

image

• Hvordan tilføjer jeg gæster til en frokost?
  • Klik på Gæster denne (ugedag) under redigerings-ikonet for at indtaste navn og frokostordning på pågældende gæst.

image

1. Når du er færdig med at redigere i din frokostordning skal du altid huske at trykke Gem ændringer.

Vær opmærksom på at administratoren altid kan ændre i frokostbestillingen.

Hvis det er første gang, du bruger frokostordningen efter bekræftelsen, vil Medarbejdermodulet være deaktiveret. Lær, hvordan du aktivere medarbejdermodulet her.

Når medarbejdermodulet er aktiveret skal du være opmærksom på at medarbejdernes manuelle ændringer tilsidesætter standardindstillingerne for jeres frokostordning.

Generelle tips ved ændring i frokostbestillingen

⏰ Tidsfrister: Under Frokostordning ser du deadlinen for, hvor lang tid i forvejen, du skal indgive eventuelle ændringer i frokostbestillingen. Disse er fastsat af leverandøren.

👋 Aflysning af en hel dag: Husk at tjekke med din frokostleverandør i god tid, hvis du skal aflyse hele frokosten på en given dag, idet der kan være specifikke annullerings krav.

Spørgsmål❓

Hvis du har nogle spørgsmål eller behov for yderligere support, er du mere end velkommen til at tage kontakt. Den hurtigste måde at få fat på os, er gennem platformens chatfunktion.