🔐

Hvordan ændrer jeg min adgangskode?

Hos Officeguru ved vi, at din sikkerhed og fortrolighed er af stor vigtighed. Så når tiden er inde til at opdatere din adgangskode, har vi gjort det nemt og enkelt for dig.

Sådan skifter du din adgangskode:

1. Log ind på din profil
image

1. I sektionen Skift adgangskode indtaster du den ønskede adgangskode i felterne Kode og Bekræft kode. Bekræft ved at klikke på Gem ændringer.
image

Du har nu ændret din adgangskode! Næste gang du logger ind på Officeguru, skal du bruge din nye kode.

Kan en anden person ændre min adgangskode for mig?

Teamets konto ejer er det eneste medlem med administrativ adgang, som kan ændre de andre medlemmers adgangskoder. Team ejeren hjælper andre medlemmer med deres adgangskode ved at:

1. Gå til Team indstillinger
  2. Vælg den person, du ønsker at ændre adgangskode for, og gå til sektionen Skift kode. Her indtaster du den kode, du ønsker at skifte til, i felterne Kode og Bekræft kode. HUSK at klikke på Gem ændringer.

Medlemmet kan nu logge ind på sin Officeguru profil med den nye adgangskode.

Spørgsmål❓

Hvis du har nogle spørgsmål eller behov for yderligere support, er du mere end velkommen til at tage kontakt. Den hurtigste måde at få fat på os, er gennem platformens chatfunktion.