Hvordan skifter jeg sprog på min Officeguru profil?

På Officeguru er det nemt og hurtigt at skifte sproget på din profil. Uanset om du foretrækker dansk eller engelsk, kan du tilpasse din oplevelse på platformen med få klik.

• Log ind på din Officeguru profil
  • Find Sprog indstillinger, hvor du kan vælge mellem Dansk eller Engelsk.
  • Ændringerne opdaterer øjeblikkeligt din profil til det valgte sprog.

image

Du kan til enhver tid skifte sproget på din profil alt efter behov og præferencer. Vær opmærksom på, at noget indhold kun er tilgængeligt på på dansk.

Spørgsmål❓

Hvis du har nogle spørgsmål eller behov for yderligere support, er du mere end velkommen til at tage kontakt. Den hurtigste måde at få fat på os, er gennem platformens chatfunktion.