🕒

Hvornår vil jeg modtage mine tilbud?

At finde den rette leverandør kan føles som en uoverskuelig opgave. Hos Officeguru har vi gjort denne opgave så simpel og komfortabel som overhovedet muligt.

Nå du har anmodet om et tilbud på Officeguru, kan du derfor forvente:

⚡ Hurtig respons: Efter at have anmodet om et tilbud fra en af vores leverandører, vil du modtage et uforpligtende tilbud i din e-mail indenfor 48 timer.

🤔 Sammenlign og vælg: Vi giver dig friheden til sammenligne dine modtagen tilbud og vælge det tilbud, der passer bedst til dine behov.

📁 Administrer dine valg: Alle dine godkendte tilbud er tilgængelig og kan administreres på din profil under Opgaver. Her kan du også komme i direkte kontakt med den valgte leverandør, og det er også her, dit team kan finde alt fremtidig kommunikation.

Jeg har ikke modtaget et tilbud fra en leverandør?

Vi beklager, hvis du ikke har modtaget det forventede tilbud, men selv de bedste systemer kan have udfordringer. Lad os rette op det med det samme! Vores dedikerede Customer Support team er klar til at hjælpe dig videre med at finde den ideelle leverandør til dig.

Du kan kontakte os på contact@officeguru.dk eller ringe direkte til os på +45 4399 1529

Spørgsmål❓

Hvis du har nogle spørgsmål eller behov for yderligere support, er du mere end velkommen til at tage kontakt. Den hurtigste måde at få fat på os, er gennem platformens chatfunktion.

☎️
+45 43 99 15 29